دسته‌بندی نشده

لپ تاپ مهندسی | راهنمای خرید لپ تاپ مهندسی

راهنمای خرید لپ‌تاپ مهندسی

 

از آنجایی که از نرم‌افزارهای سنگین مهندسی مانند CAD و MATLAB استفاده می‌کنید، برای اجرای روان و مؤثر آن‌ها به یک لپ‌تاپ مهندسی با قدرت کافی نیاز دارید. چه برای دانشجویان و چه برای یک مهندس حرفه‌ای، یک لپ‌تاپ مهندسی مناسب باید سریع، کارآمد و همه کاره باشد! بهترین لپ‌تاپ مهندسی‌ برای شما دستگاهی است که از قدرت پردازشی بالایی برخوردار باشد و بتواند با یک بار شارژ کردن، یک روز کامل را دوام بیاورد.

لازم است بیشتر مواقع لپ‌تاپ خود را به همراه داشته باشید به همین دلیل نباید آنقدر سنگین باشد که حمل کردن آن برای شما خیلی سخت شود. پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌های CPU و GPU موبایل، لپ‌تاپ‌هایی را به بازار آورده که سبک، بادوام و به اندازه کافی برای انجام بیشتر پروژه‌های مهندسی قدرتمند هستند.

 

چگونه بهترین لپ‌تاپ مهندسی را انتخاب کنیم؟

 

این روزها یک هفته در میان لپ‌تاپ‌های متنوعی روانه بازار می‌شوند که مشخصات فنی رو به رشدی هم دارند. برای خرید لپ‌تاپ مهندسی، گزینه‌های زیادی وجود دارد؛ برخی از آن‌ها قیمت بالایی دارند، البته همزمان به کارت گرافیک قدرتمندی هم مجهز می‌باشند.

درست است که کاربری شما در حد یک لپ‌تاپ گیمینگ نیست اما با نرم‌افزارهای سنگینی کار می‌کنید که از نظر گرافیکی فشرده هستند. حتی گاهی سمت کارهایی مانند مدل‌سازی سه‌بعدی و رندر ویدیو خواهید رفت. به همین دلیل، داشتن یک لپ‌تاپ با کارت گرافیک اختصاصی، به جای یک لپ‌تاپ با گرافیک یکپارچه، می‌تواند کار شما تا حد زیادی راحت کند.

 

مشخصات فنی یک لپ‌تاپ مهندسی مناسب

 

پردازنده اصلی (CPU)

 

ما یک لپ‌تاپ مهندسی با آخرین تراشه‌های Core i5 یا Core i7 اینتل و 16 گیگابایت رم را به عنوان حداقل نیاز شما توصیه می‌کنیم، هر چند نمونه 32 گیگابایتی خیلی هم بهتر است. نمونه‌های مشابه مثل 7 / AMD Ryzen 5 با رم کافی هم گزینه‌های مناسبی هستند. اگر بتوانید هزینه بیشتری را برای لپ‌تاپی با پردازنده قوی‌تر کنید که چه بهتر! حتما در دراز مدت نتیجه هزینه‌ای را که کرده‌اید خواهید دید.

 

پردازنده گرافیکی (GPU)

 

بیشتر لپ‌تاپ‌های گیمینگ دارای کارت‌ گرافیک گیمینگ مجزا هستند تا بتوانند از جدیدترین بازی‌ها به خوبی پشتیبانی کنند. همین گرافیک می‌تواند برای دانشجویان مهندسی که از نرم‌افزارهای ویژه‌ای مثل CAD و یا نرم‌افزارهای D analysis3 استفاده می‌کنند، مفید و کاربردی باشد. این نوع برنامه‌ها واقعا به قدرت یک GPU حرفه‌ای وابسته‌اند. این دقیقا به کاربری و احتیاجات شما بستگی دارد؛ اگر می‌خواهید کارهای گرافیکی یا طراحی‌های سه بعدی انجام دهید، بهتر است روی لپ‌تاپ‌ مهندسی با کارت گرافیک مجزای Nvidia یا AMD سرمایه‌گذاری کنید.

 

رم (RAM)

 

لپ‌تاپ‌های متنوع با رم‌هایی از 4 تا 32 گیگابایت در بازار موجود است. یک لپ‌تاپ با رم 4 یا 8 گیگابایتی تا زمانی برای شما کافی است که نخواهید نرم‌افزارهای سنگین را روی آن اجرا کنید. مثلا یک لپ‌تاپ 8 گیگابایتی برای یک لپ‌تاپ دانشجویی یا دانش‌آموزی تقریبا کافی است البته برای جزئیات بیشتر می‌توانید سری به مطلب « راهنمای خرید لپ‌ تاپ‌ دانشجویی + مشخصات فنی مورد نیاز » بزنید.

لپ‌تاپ گیمینگ یا یک لپ‌تاپ مهندسی، به رم بیشتری برای اجرای بازی‌ها و نرم‌افزارهای ویژه نیاز دارند. 8 گیگابایت، به‌عنوان حداقل رم کافی برای شما بد نیست اما استوکلند 16 گیگابایت را به شما توصیه می‌کند.

 

باتری

 

از رم و پردازنده‌ها که بگذریم، می‌رسیم به باتری که برای خرید لپ‌تاپ مهندسی باید حتما آن را در نظر بگیرید. به هر حال، خیلی مواقع نیاز خواهید داشت تا لپ‌تاپ خود را بدون نگرانی از بابت شارژ خالی کردن زود به زود آن به همراه داشته باشید.

باتری یک لپ‌تاپ مهندسی خوب، بیش از ۷ ساعت شما را همراهی خواهد کرد. شما هم اگر می‌خواهید از دستگاه خود در خارج از خانه برای مقاصد دانشگاهی یا اداری استفاده کنید، حداقل ۷ ساعت را باید برای باتری لپ‌تاپ در نظر بگیرید.

 

اندازه صفحه نمایش

 

وضوح و اندازه صفحه نمایش هم یکی از مشخصه‌های اصلی یک لپ‌تاپ مهندسی است. اینکه صفحه نمایش دستگاه شما چه اندازه باشد، تا حدی سلیقه‌ای است؛ مثلا برخی لپ‌تاپ‌های کوچک و سبک را دوست دارند برخی دیگر اما اندازه صفحه نمایش برایشان در اولویت است.

 

  • لپ‌تاپ 11 تا 12 اینچی:

نازک ترین و سبک‌ترین لپ‌تاپ‌ها با اندازه صفحه نمایش 11 تا 12 اینچ و وزن آن‌ها حدود 1.5 کیلوگرم است (همان مینی لپ‌تاپ‌ها).

  • لپ‌تاپ 13 تا 14 اینچی:

وزن این لپ‌تاپ‌ها حدود 2 کیلوگرم است که به‌دلیل سبک بودنشان استفاده از آن‌ها راحت‌ است. اکثر کاربران لپ‌تاپ، صفحه‌های 13 تا 14 اینچی را ترجیح می‌دهند.

  • لپ‌تاپ 15 تا 16 اینچی:

این لپ‌تاپ‌ها با حدود 2.5 کیلوگرم وزن، کم طرفدار ندارند و برای هر نوع حرفه‌ای مناسب هستند.

 

سیستم عامل

 

از لحاظ پشتیبانی از سیستم عامل‌ها، لپ‌تاپ‌ها معمولا سه نوع هستند: Windows در اکثر لپ‌تاپ‌ها، macOS در مک‌‎‌بوک‌ها و سیستم‌عامل Chrome در کروم‌بوک‌ها. نصب کردن سیستم عامل لینوکس هم کاملا سلیقه‌ای است و روی بیشتر لپ‌تاپ‌های معمولی و حتی مک‌‎‌بوک‌ها قابل نصب است. به‌جز کارهای معمولی مثل وب گردی و مدیریت فایل، سیستم عامل Chrome برای خیلی کارها خیلی کاربردی نیست.

بنابراین Chromebookها برای کار با نرم‌افزارهای حرفه‌ای طراحی و مهندسی گزینه خوبی نیستند. با این حال، یک کاربر خبره و کاربلد می‌تواند به هر شکل، لینوکس را روی یک کروم بوک پرقدرت نصب کند و آن را به یک لپ‌تاپ مهندسی مناسب تبدیل کند.

تا زمانی که مک‌بوک و سیستم‌عامل macOS با سلیقه شخصی کاربری شما سازگار باشد، مانعی برای خرید آن به‌عنوان یک لپ‌تاپ مهندسی‌ وجود ندارد. بسیاری از دانشجویان مهندسی لپ‌تاپ‌های ویندوزی را ترجیح می‌دهند و بعدا لینوکس را نصب می‌کنند تا بتوانند به هر یک از سیستم‌عامل‌ها سویچ شوند.

 

بهترین‌های لپ‌تاپ مهندسی برای خرید

 

لپ تاپ استوک HP مدل OMEN 17-CK0088TX

 

لپ تاپ استوک HP مدل OMEN 17-CK0088TX

 

بزرگ، سریع و همه جوره کاربری؛ عمرا اگر با خرید این لپ‌تاپ پول‌تان را دور ریخته باشید!

این‌روزها خط تولید بیشتر برندها روی صفحه نمایش‌های 15.6 و 16 اینچی تمرکز می‌کنند اما Omen 17 با مدل 17.3 اینچی OMEN 17-CK0088TX، نشان داد، دستگاه‌های بزرگ‌تر می‌توانند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند. وضوح عالی، نرخ نوسازی 165 هرتز و زمان پاسخ‌گویی 3 میلی ثانیه، Omen 17 را به یک لپ‌تاپ گیمینگ فوق‌العاده تبدیل می‌کنند که از پسِ عالی‌ترین نیازهای کسی که یک لپ‌تاپ مهندسی احتیاج دارد، بر می‌آید.

رم 16 گیگابایتی و حافظه اس‌اس‌دی 1 ترابایتی OMEN 17-CK0088TX هم محال است حالا حالاها پُر شود. این لپ‌تاپ با پردازنده قدرتمند intel Core i7 و 16 گیگابایت پردازنده گرافیکی 3080  NVIDIA RTX، حرفی برای گفتن باقی نگذاشته است.

 

لپ تاپ استوک HP مدل OMEN 16-B0006TX

 

لپ تاپ استوک HP مدل OMEN 16-B0006TX

 

16 OMEN یک لپ‌تاپ رده بالا با پردازنده‌های نسل یازدهم اینتل و پردازنده گرافیکی 8 گیگابایتی NVIDIA است. کارت گرافیک 3070 NVIDIA RTX، می‌تواند برای اجرای نرم‌افزارهای ویژه‌ی مهندسی کافی باشد. OMEN 16-B0006TX، 16 گیگابایت ظرفیت رم و 1 ترابایت حافظه SSD دارد. رم 16 گیگابایتی این دستگاه کاملا جوابگوی اجرای روان نرم‌افزارهای سنگین مورد نیاز برای یک لپ‌تاپ مهندسی است. همه این ویژگی‌ها در کنار دیگر امکانات جانبی که دارد، OMEN 16-B0006TX را به یک لپ‌تاپ مهندسی مناسب و کاربردی برای خرید تبدیل می‌کنند.

 

لپ تاپ HP مدل  Victus 16-D0300TX

 

لپ تاپ HP مدل Victus 16-D0300TX

 

مدل Victus 16-D0300TX از برند HP با پردازنده 6 هسته‌ای و 12 رشته intel Core i5 به‌عنوان یک لپ‌تاپ مهندسی، گزینه خوبی برای خرید است. پردازنده گرافیکی 4 گیگابایتی این لپ‎‌تاپ که از NVIDIA GTX می‌باشد، نیازهای اولیه کاربری را که خیلی با نرم‌افزار‌های ادوبی سرکار ندارد، کفاف می‌دهد. 8 گیگابایت ظرفیت حافظه در کنار 256 گیگابایت حافظه SSD که این لپ‌تاپ دارد، برای یک لپ‌تاپ مهندسی تقریبا کافی خواهد بود.

 

خرید لپ‌تاپ استوک از استوک لند

 

برای خرید از فروشگاه اینترنتی استوک لند می‌توانید از سه روش خرید حضوری، خرید آنلاین و کارت به کارت استفاده نمایید که در صورت انتخاب شیوه آخر، یعنی کارت به کارت، می توانید با ادمین فروش و مشاوره کانال در تماس باشید تا از کلیه خدمات استوک لند بهره‌مند شوید. پیشنهاد می‌کنیم تا با استفاده از صفحه ی تماس با ما با کارشناسان متخصص ما ارتباط برقرار کنید و از آن ها مشاوره دریافت نمایید. به علاوه می‌توانید تجربه خود را از آخرین هارد اکسترنالی که خریداری کرده‌اید در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

 

برای مشاهده محصولات و خرید لپ تاپ استوک این مجموعه از استوک لند بازدید فرمائید.

کلیه محصولات عرضه شده در استوک لند در صورت درخواست شما عزیزان بصورت ضمانت شده و همراه با گارانتی ارائه می شود.

استوک لند مرکز فروش انواع لپ تاپ استوک در ایران

جهت ارتباط با ما از راه های زیر اقدام نمائید؛

آدرس: تهران، یوسف آباد، خیابان اسدآبادی، میدان فرهنگ، خیابان بیست و نهم، پلاک ۴۱ واحد 8

اینستاگرام: stocklandchanell

توییتر : Stocklandshop@

تلگرام : stocklandchannel

یوتیوب : StocklandTV

شماره های تماس:

تلفن ثابت: 02188710861

مشاوره : 09190127225

مشاوره : 09331002215

مدیریت: 09383203296

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *