دسته‌بندی نشده

راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک

IMG 20240725 103349 225

خرید لپ‌تاپ استوک احتمالا منظقی‌ترین راهکاری است که اکثر کاربران را به خود ترغیب می‌کند. به‌خصوص با شرایط فعلی بازار لپ‌تاپ‌های نو و آکبند، کمتر کسی است که هم به‌دنبال یک لپ‌تاپ باکیفیت و قدرتمند باشد، همزمان نخواهد بابت یک دستگاه هزینه‌ سنگینی روی دست خود بگذارد و به گزینه خرید لپ‌تاپ استوک نه بگوید! به همین دلیل است که خیلی از کاربران به دنبال راهنمای جامع خرید لپ‌تاپ استوک می‌گردند. زیرا با معقول‌ترین قیمت، می‌توانند صاحب یک دستگاه درست و حسابی شوند.

با اوضاع عجیب و غریب قیمت‌ها، خرید یک لپ‌تاپ که هم خیلی گران نباشد و هم تک تک انتظارات شما را یکجا برآورده کند، کمی دشوار است. به همین دلیل استوک‌لند که اولین و معتبرترین فروشنده لپتاپ استوک در کشور است، هرآنچه باید درباره لپ‌تاپ استوک بدانید را دراینجا مو به مو توضیح داده است. بعد از اینکه این مطلب را خواندید، صد در صد می‌توانید با دست پُر در دنیای لپ‌تاپ‌های استوک چشم بگردانید و بهترین انتخاب را داشته باشید.

آیا لپ‌تاپ استوک همان لپ‌تاپ دست دوم است؟

قبل از اینکه راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک و نکته‌های مربوط به این دستگاه‌ها را بررسی کنیم، باید ببینیم لپ‌تاپ استوک و لپ‌تاپ دست دوم چه تفاوت‌هایی با هم دارند. تصور خیلی از کاربران از لپ‌تاپ استوک، همان لپ‌تاپ‌های دست دوم و به‌دردنخوری نیست که چند دست چرخیده و کارایی چندانی ندارد. اولین چیزی که در راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک باید بدانید، این است که این دستگاه‌ها درواقع همان لپ‌تاپ‌هایی هستند که در بیشتر فروشگاه‌های فعال کشورهای اروپایی به دلایل مختلف به فروش نرفته و مرجوع شده‌اند. این لپ‌تاپ‌ها، گاهی از همان ابتدا به فروش نرفته و گاهی هم بعد از فروش به انبار اصلی مرجوع شده‌اند.

اکثر کشورهای غربی این حق را به مشتری می‌دهند تا پس از خرید یک لپ‌تاپ، به هر دلیلی از خرید خود منصرف شود. به‌طوری که مشتری می‌تواند لپ‌تاپ را ظرف مدت زمان محدود و مشخصی به کمپانی مرجوع کند. طبق قوانین، چون لپ‌تاپ‌هایی که توسط مشتری‌ها مرجوع می‌شوند از پلمپ خارج شده‌اند و دیگر نمی‌توان آن‌ها را به‌عنوان لپ‌تاپ آکبند فروخت. اینگونه است است که یک لپ‌تاپ آکبند به لپ‌تاپ‌ استوک تبدیل می‌شود و چاره‌ای نیست جز اینکه در کشورهایی مثل ایران بعد از تست و بررسی سلامت کالا با قیمت کمتر به فروش برسند.

این درحالیست که کمپانی سازنده، در ساخت لپ‌تاپ استوک هم دقیقا از همان قطعات باکیفیت نمونه آکبند استفاده می‌کند و هیچ ایرادی فنی ندارند. فقط فصل فروش آن‌ها سرآمده و یا اینکه در انبار مانده‌اند. جالب اینکه لپ‌تاپ‌های استوک را می‌توانید در تنوع مختلف و برای هر نوع کاربری (لپ‌تاپ گیمینگ، لپ‌تاپ مهندسی و…) پیدا کنید.

راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک؛ بررسی مزایا

در گوشه و کنار این مطلب که درباره راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک بود، به مزیت‌ها و برتری این دستگاه‌ها اشاره کردیم. اینکه بدون هیچ نقص فنی چیزی از کیفیت لپ‌تاپ‌های آکبند کم ندارند. شاید عجیب باشد ولی یکسری لپ‌تاپ‌های استوک درجه 1 و گرید A واقعا با لپ‌تاپ‌های آکبند بازار مو نمی‌زنند. اینکه بعضی از نمونه‌های استوک حتی یک سر و گردن بالاتر از لپ‌تاپ‌های میان‌رده و نو بازار هستند هم که بماند.

قیمت مناسب لپ‌تاپ استوک، خریدی اقتصادی

لپ‌تاپ استوک، با همان کیفیت فنی لپ‌تاپ آکبند، منتهی با قیمت‌های پایین‌تر به مشتریانی که قصد ندارند برای خرید یک لپ‌‌تاپ زیاد هزینه کنند به فروش می‌رسند. اتفاقا یکی از اصلی‌ترین دلایلی که خیلی از کاربران را به سمت خرید لپ‌تاپ استوک کشانده، اقتصادی بودن این دستگاه‌هاست. برای مقایسه دقیق‌تر قیمت لپ‌تاپ‌های استوک با آکبند و راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک، می‌توانید سری به لینک لیست قیمت لپ‌تاپ استوک بزنید. قطعا شما بهتر از هر کسی می‌توانید به اختلاف قیمت و صرفه اقتصادی این لپ‌تاپ‌ها نسبت به بودجه شخصی خود پی ببرید. خودتان قضاوت کنید، به جای انتخاب لپ‌تاپ‌های میان‌رده اما آکبند بازار، در رنج قیمتی معقول و مناسب می‌توان صاحب یک لپ‌تاپ پرچم‌دار و قدتمند شد؛ چه کسی است که نه بگوید؟!

کیفیت بالای لپ‌تاپ استوک، عملکرد و دوام بیشتر

یکی از اصلی‌ترین نکات در راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک، کیفیت بالای این لپ‌تاپ‌هاست. لپ‌تاپ‌های استوک و آکبند از نظر قطعات سخت‌افزاری، کوچک‌ترین تفاوتی با هم ندارند. بیشتر لپ‌تاپ‌های استوک حتی سرجمع چند ساعت هم روشن نمانده‌اند. برخی از آن‌ها حتی بدون اینکه یکبار روشن شده باشند، فقط چون دو سه سال از تاریخ تولید آن‌ها گذشته، برچسب لپ‌تاپ استوک به روی آن‌ها خورده است.

شما می‌توانید یک لپ‌تاپ‌ رده‌بالا داشته باشید که از نظر کیفیت و کارایی هم قد و قواره انواع آکبند است. این را هم در نظر بگیرید که چه از نظر کیفیت و چه از نظرمدت زمان استفاده، خرید لپ‌تاپ‌ استوک اصلا قابل قیاس با لپ‌تاپ‌های چندین و چند بار کارکرده دست دوم نیست. بدترین حالت را هم که بخواهید فرض بگیرید، یک لپ‌تاپ استوک فقط برای یک ماه و یا حتی کمتر مورد استفاده مشتری قرار گرفته است. اما نهایت بدون کوچکترین ایراد فنی، هم‌تراز با لپ‌تاپ‌های نو کارایی دارد. وقتی می‌شود با یک سوم قیمت یک لپ‌تاپ نو، یک لپ‌تاپ استوک با سخت‌افزار رده‌بالای NVIDIA، AMD و اینتل خرید، چرا که نه؟

راهنمای دقیق خرید لپ‌تاپ استوک، کلاه سرتان نرود!

راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک

مشخصات ظاهری لپ‌تاپ را چک کنید

قبل از خرید لپ‌تاپ استوک، سر و ریخت دستگاه را چک کنید. سلامت فیزیکی دستگاه یعنی کوچک‌ترین خط و خش، ترک خوردگی و یا ایراد ظاهری دیگری روی لپ‌تاپ نباشد. همه اجزا مثل پورت‌ها (USB و خروجی صوتی )، کیبورد و تاچ‌پد را چک کنید. مطمئن شوید همه پیچ‌ها سرجای خود هستند چرا که نبودن و یا لقی هر کدام از پیچ‌های روی دستگاه، به این معنی است که لپ‌تاپ قبلا باز و دستکاری شده است.

صفحه نمایش لپ‌تاپ را چک کنید

در راهنمای خرید لپ‌تاپ استوک باید بدانید که صفحه نمایش لپ‌تاپ بسیار حساس است. شما باید در حین خرید و یا در طول مدت زمان تست رایگانی که فروشنده لپ‌تاپ استوک در اختیار شما می‌گذارد، پیکسل‌های صفحه نمایش را چک کنید. زیرا وجود پیکسل سوخته، پیکسل‌های غیرفعال و یا هرگونه نقص‌ رنگ بعدها شما را گرفتار خواهد کرد. همچنین می‌توانید از نرم‌افزارهای تست رنگ مثل PassMark و Dead Pixel Locator و یا برخی سایت‌های آنلاین مثل Eizo Monitor Test و Arno Welzel استفاده کنید.

باتری لپ‌تاپ را چک کنید

اگر نمی‌خواهید همین اول کاری زیر بار هزینه گزاف خرید باتری جدید بروید، عمر باتری و شارژدهی آن را بررسی کنید. پیشنهاد می‌کنیم از نرم‌افزارهای تست سلامت باتری مثل BatteryCare استفاده کنید. با خیال راحت می‌توانید به این نرم‌افزارها اعتماد کنید چرا که زیر و بم اطلاعات باتری را از کمپانی سازنده تا ظرفیت باقی‌مانده‌ را در اختیار شما می‌گذارند.

سخت افزار لپ‌تاپ را چک کنید

برای راهنمای صحیح خرید لپ‌تاپ استوک، باید بگوییم که قبل از هر چیز باید چک کنید که مشخصات فنی لپ‌تاپ با اطلاعاتی که فروشنده آگهی کرده مطابقت دارد. حالا چطور؟ می‌توانید از بخش System Information قطعات سخت‌افزاری لپ‌تاپ استوک را چک کنید. حتی می‌توانید از نرم‌افزارهای تست استرس و بنچمارک مثل CPU-Z و 3DMark استفاده کنید. این نرم‌افزارها، اطلاعات کاملی از وضعیت لپ‌تاپ شما و قدرت محاسباتی آن ارائه می‌دهند که می‌توانید در طول مهلت تست رایگان چک کنید.

سیستم خنک‌کننده را چک کنید

درخرید لپ‌تاپ استوک باید سیستم خنک‌کننده و فن‌ها را بررسی کنید. زیرا اگر اشکالی در سیستم خنک‌کننده وجود داشته باشد، لپ‌تاپ بیش‌ازحد داغ می‌شود که بسیار خطرناک است. داغ شدن بیش از حد و بالا رفتن دمای لپ‌تاپ می‌تواند سخت‌افزارهای مهم شما تهدید کنید. در این بخش هم می‌توانید از نرم‌افزار HWMonitor استفاده کنید. از این طریق می‌توانید ببینید دمای CPU و GPU تا چقدر بالا می‌رود و خنک‌کننده شما چقدر موثر عمل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *